0
0
desprenoi
Prezentare

S.C. DRG Audit S.A. a fost înfiinţată în 2004 de specialişti cu studii de specialitate efectuate în ţară şi în străinătate, cu experienţă bogată în consultanţă şi instruire în domeniul economiei sanitare şi al managementului sanitar, în special în tehnica de finanţare DRG.

Misiunea noastră este să asigurăm partenerilor noştri consultanţă şi suport profesional pentru a obţine cea mai echitabilă finanţare de care au dreptul să beneficieze.

Obiectivul nostru este auditarea integrală şi perfectă a procesului de codificare şi grupare a cazurilor în DRG, pentru că numai în acest fel pot fi identificate şi stopate pierderile spitalelor în procesul de codificare / facturare.

Serviciile noastre oferă sprijin partenerilor noştri în trei domenii importante:

     raţionalizarea proceselor spitaliceşti

     control şi feed-back: controlul activităţii specialiştilor din cadrul spitalelor care sunt implicaţi în procesul de codificare / raportare

     creşterea venitului spitalului

Pe baza analizelor efectuate de specialiştii noştri, oferim diverse soluţii şi recomandări pentru îmbunătăţirea activităţii instituţiei auditate, precum şi pentru organizarea mai eficientă a managementului de date.

Firma noastră colaborează cu HBCs Audit Kft. – Budapesta, firmă cu o experienţă de peste 17 ani în instruire şi auditare în ţările din centrul Europei (Ungaria, România, Polonia). 

DRG Audit SA în oglinda cifrelor:
   • experienţă de peste  6 ani pe piaţa românească
   • activitate de consultanţă în peste 85 de instituţii medicale
   • 17 ani de experienţă internaţională în finanţarea serviciilor de sănătate
   • peste 10 specialişti bine pregătiţi în consultanţă de codificare clinic

www.drgaudit.ro
webdesign by SigmaNet
home  -  despre noi  -  ştiri  -  servicii  -  produse  -  legislaţie  -  evenimente  -  contact